Emberközpontú, szakpolitikai kampányra lett volna szükség

Emberközpontú, szakpolitikai kampányra lett volna szükség Körmenden. Arra, hogy hiteles, a városért sokat tett, vagy komolyan tenni akaró jelöltek jobbnál-jobb programot kínálva, szakpolitikai kérdésekről folytassanak értelmes párbeszédet a gyűlöletkeltés, hazug állítások helyett.

Sajnos ez az idei kampányban sem sikerült. Miközben a Fidesz Magyar Polgári Szövetség - KDNP jelöltjei komplex jövőképet dolgoztak ki és tártak a választók elé, a radikális jobboldal csupán primitív lejárókampányt folytat, képtelen volt polgármester-jelöltet állítani a városban, képviselő-jelöltje pedig SS pólóban tetszeleg a nyilvánosság előtt. A magát civilként meghatározó Pro Körmend pedig úgy indul neki a választásoknak, hogy jogtalanul használja a város nevét, egyik tagja pedig büntetőügy miatt áll bíróság előtt.

Körmendnek nem erre van szüksége. Arra sem, hogy utcái csizmák dobogásától legyen hangos, arra sem, hogy súlytalan, megélhetési politikusok szakmai program hiányában káoszba, kilátástalanságba taszítsák.

Hiszünk benne, hogy a körmendiek – ahogy eddig is – felismerik, melyik politikai szervezet viszi előre, fejlődésre a várost és vasárnap ismét a kiszámítható, biztos, nyugodt jövőt választják.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség, a Fidelitas és a KDNP körmendi szervezetei

Szerző: 
Fidesz körmendi szervezete
Fidelitas körmendi szervezete
KDNP körmendi szervezete