Hibaüzenet

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? require_once() függvényben (/home/zollerkm/public_html/fideszkmd.hu/includes/module.inc 341 sor).

Viszontválasz Bana Tibornak

Ismételten hangsúlyoznánk, hogy nem magával az önkéntességgel van problémánk, hiszen ezt a fajta segítségnyújtást mi egy önzetlen, nemes cselekedetnek tartjuk. Sajnáljuk Bana úr, hogy nem akarja érteni, hogy mi a probléma azzal, amikor országgyűlési képviselők óvodákba járnak, olyan önkéntes munkát végezni, amelyről aztán több médium is beszámol. A beszámolók szerint pedig ön, mint Jobbikos képviselő vállalta az önkéntes munkát, amely így aligha tekinthető politikamentesnek. Ön ugyanis Bana úr, amikor országgyűlési képviselői pozíciójában jelenik meg valahol, ott akarva-akaratlanul is politikai színezetet kap az esemény. Ez pedig nem való egyetlen nevelési-oktatási intézménybe se, főleg nem óvodás korú gyermekek közé. Amennyiben ön mindenféle médiafelhajtás nélkül, ellátogatott volna a nevezett intézménybe, önkéntes munkavégzésre, úgy készségesen fogadnánk el azon érvét, amely szerint ez egy önös érdekektől mentes cselekedet volt. Így azonban sajnos az emberek többsége világosan látja, hogy ez nem más, mint egy előre eltervezett médiaakció.

Az pedig, hogy egy kormánypárti politikus részt vesz egy olyan hivatalos eseményen, mint egy intézmény felújítását, megépítését követő átadó ünnepség, nem említhető egy lapon az ön cselekedetével. Ez a világon mindenhol így történik. Amennyiben ön lenne a választókerület országgyűlési képviselője valószínűleg önt hívnák meg, hogy adja át hivatalosan is az épületet.

Végezetül pedig akár hiszi, akár nem kedves képviselő úr a körmendi Fidelitas tagjai végeztek már önkéntes munkát, ám Önnel ellentétben, mi nem kürtöltük tele a sajtót, illetve azt nem a párt előírása miatt, hanem a közösség érdekéből tettük. Ez pedig számunkra bőven elegendő képviselő úr. Ezzel a Fidelitas lezártnak tekinti a vitát és a továbbiakban nem kíván reagálni az üggyel kapcsolatban.

Szerző: 
fideszkmd.hu
Fidelitas körmendi szervezete
Tags: