Bana Tibor kimutatta a foga fehérjét

Bana Tibor a Jobbik országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón jelentette be, hogy hűséges pártkatonaként támogatja pártja álláspontját, és feltételhez köti a betelepítési kvóta elutasításának alaptörvényben történő rögzítését. A Fidesz és a Fidelitas Körmendi Szervezetei szerint ezzel a lépésével a képviselő végérvényesen bebizonyította, hogy jobban érdekli a saját karrierje és a saját pártja sorsa, mint Magyarország és a magyar emberek jövője.

Elszomorító a szentgotthárdi politikus pálfordulása az elmúlt hónapok hangzatos nyilatkozatai után. Ugyanakkor nem voltak kétségeink afelől, hogy, ha a pártérdek úgy kívánja szembe megy a magyar nemzet érdekeivel és a saját korábbi álláspontjával. A mai napon Bana Tibor és a Jobbik körmendi szervezete minden morális és erkölcsi felhatalmazását elvesztette, hogy véleményt nyilvánítson a körmendi ideiglenes befogadó tábor ügyében, korábbi témában tett megnyilatkozásaik pedig hiteltelenné váltak.

Aki ugyanis bármilyen feltételhez köti a kötelező betelepítési kvóta elutasítását az egyértelműen a brüsszeli bürokraták keze alá játszik, és veszélyezteti az ország jövőjét és megmaradását. Véleményünk szerint ezzel a cselekedetével a képviselő elárulta azt a 3,2 millió, közte közel 5 ezer körmendi választópolgárt, aki az október 2-i népszavazáson nemet mondott a kötelező betelepítési kvótára. Magyarország jövője és sorsa nem lehet alku tárgya!

Fidesz és Fidelitas Körmendi Szervezetei

Körmend, 2016. október 21.

Szerző: 
Fidesz körmendi szervezete
Fidelitas körmendi szervezete
Tags: