Megújult a körmendi gyermekorvosi rendelő

Fotó: Jámbori TamásÖsszesen 43 millió forintból sikerült megújítani a körmendi Dienes Lajos utcai Gyermekorvosi Rendelőt.

A Belügyminisztérium által biztosított 28 millió forintnyi támogatást a körmendi önkormányzat további 15 millió forintnyi önerővel egészítette ki. Ebből az összegből sikerült megvalósítani a nyílászárók és a külső szigetelés cseréjét, a víz- és szennyvízhálózat felújítását, a belső terek és a tetőszerkezet teljes megújítását, a világítás korszerűsítését, valamint az épület akadálymentesítését.

Nagy öröm számomra, hogy a kórház rekonstrukciója után immáron a gyermekorvosi rendelő épülete is megfelel a XXI. század követelményeinek – mondta Bebes István, Körmend város polgármestere.

Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel még jobbá, és még színvonalasabbá tehetjük a Körmendi egészségügyi szektort – folytatta polgármester úr. Ezért dolgozunk, hiszen az itt élők jogos elvárása, hogy a lehető legjobb ellátásban részesüljenek, azok, akik erre rászorulnak.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult az intézmény megújításához! Továbbá szeretném megköszönni az itt dolgozó orvosoknak, ápolóknak, valamint minden szülőnek azt a türelmet, amelyet a felújítás időszaka alatt tanúsítottak! – zárta szavait Bebes István.

Dolgozunk tovább a körmendi egészségügy fejlesztéséért!


Fotó: Jámbori Tamás

Szerző: 
fideszkmd.hu