Bana Tibor a nyugat.hu oldalán sírja tele az internetet

Az április 8-án súlyos vereséget szenvedő Bana Tibor továbbra sem hajlandó elfogadni a választások végeredményét és a választók akaratát. A képviselő továbbra is ugyanazokat az unalomig ismételt valótlanságokat és ferdítéseket ismételgeti a körmendi választókerület kapcsán a balliberális nyugat.hu hasábjain, mint korábban.

A választópolgárok világos és egyértelmű üzenetet fogalmaztak az országgyűlési választásokon: nem kérnek a hazugságokra épülő ellenzéki politikából, és nem kérnek az egymással érdekszövetségeket kötő ellenzéki pártokból sem. Természetesen megértjük a Képviselő Urat, hogy frusztrálja a pártja teljes morális lezüllése és szakadása. Megértjük, hogy nehéz összeegyeztetni azt a baloldali fordulatot, ami az elmúlt években végbement a Jobbik nevű politikai formációban. Megértjük, hogy nehéz elfogadni, hogy tömegek hagyják ott a saját korábbi elveit letagadó és eláruló pártot. Az azonban elvárható lenne, hogy legalább abban a súlyos katasztrófahelyzetben, ami a pénteki napon sújtotta a megye területét tegye félre a saját politikai érdekeit, és viselkedjen végre valóban konstruktív politikusként. Úgy látszik azonban, hogy a szentgotthárdi politikustól újabb 4 évig csak a rombolást és a tényeket meghazudtoló, félrevezető politizálást várhatjuk.

Mindezektől függetlenül szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy gratuláljunk a Jobbikban megszerzett alelnöki pozíciójához, még ha ehhez korábbi bajtársakat és barátokat is kellett elárulnia!

Fidesz Körmend

Szerző: 
Fidesz körmendi szervezete