A teljes magyar ellenzék leszerepelt

Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége bosszút akar állni országunkon, mivel a magyarok világossá tették, hogy nem fogadnak be bevándorlókat a saját országukba. Magyarországra azért irányul ilyen össztűz, mert egyenesen kijelentettük, hogy nem akarunk az otthonunkból bevándorlóországot csinálni. A „Sargentini-jelentés” pedig nem más, mint ennek a politikai bosszúnak egy leplezetlen eszköze.

Ahogy azt várni lehetett a baloldali ellenzék kiállt a hazugságokkal teletűzdelt, hazánkat jogtalanul elítélő jelentés elfogadása mellett. Ehhez a társasághoz csatlakozott az egykor nemzeti pártnak számító Jobbik és annak szentgotthárdi képviselője is. Bana Tibor éles kirohanást intézett Orbán Viktor miniszterelnök ellen az EP-ben elmondott tegnapi beszédét követően.  Elszomorító, hogy akkor, amikor összefogásra lenne szükség, hogy megvédjük a magyar szuverenitást, és kiálljunk a magyar emberek akarata mellett, akkor a magyar ellenzék pusztán politikai érdekei miatt elárulja Magyarországot és a magyar polgárokat. Bana képviselő nem először bizonyítja be, hogy csak és kizárólag a saját politikai karrierje érdekli, nem törődik a magyar emberek jövőjével és érdekeivel.

Úgy tűnik tehát, hogy a korábbi évszázadokhoz hasonlóan a XXI. századnak is megvannak a maga hazaárulói, akik saját megélhetésüket, saját érdekeiket előbbre helyezik a haza ügyénél. Mi ezzel szemben abban hiszünk, hogy minden nemzetnek és tagállamnak joga van ahhoz, hogy eldöntse, hogyan rendezi be  a saját életét a saját országában.  Mi úgy döntöttünk, hogy megvédjük a határainkat, és csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kikkel szeretnénk együtt élni a jövőben.  Kerítést építettünk, és megállítottuk az illegális migránsok százezreit.  Megvédtük Magyarországot, a magyar embereket és megvédtük Európát.

A jelenleg még hatalmon lévő brüsszeli bevándorláspárti elit azonban el akarja hallgattatni a magyarokat, amihez most éppen a bevándorláspárti Judith Sargentini szállítja a politikai vádiratot, az illegális migrációt nyíltan támogató és finanszírozó szervezetek és az idegen érdekeket kiszolgáló magyar ellenzéki pártok hathatós közreműködésével.

Ne felejtsük el ugyanakkor, hogy ennek az EP-nek már csak hónapjai vannak hátra, a jövő évi EP-választás fő tétje pedig éppen az, hogy a bevándorláspárti erők kezében marad-e Európa és kontinensük sorsa. Ne engedjük, hogy mások döntsenek helyettünk a saját jövőnkről!

Körmend, 2018. szeptember 12.

Fidesz Körmendi Szervezete

Szerző: 
Fidesz körmendi szervezete