Hibaüzenet

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? require_once() függvényben (/home/zollerkm/public_html/fideszkmd.hu/includes/module.inc 341 sor).

Kimutatta a foga fehérjét a Változás a Városért Egyesület

Hetek óta heves viták övezik a városi Piaccsarnok megépítésének kérdését. Az ellenzéki Változás a Városért Egyesület képviselői folyamatosan a Piaccsarnok megépítése ellen szavaztak a testületi üléseken, arra hivatkozva, hogy a fejlesztésre szánt önkormányzati önerőt más fejlesztésekre kellene fordítania a város vezetésének. Nem törődve azzal a ténnyel, hogy az önkormányzat egyébként több, mint 100 millió forint elnyert pályázati forrással rendelkezik a fejlesztés megvalósítására.  Szlávik Csaba képviselő később kínos magyarázkodásba kezdett, miután szembesült azzal, hogy az emberek többsége támogatja egy a XXI. századi követelményeknek megfelelő új Piaccsarnok megépítését.  

A december 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen ugyanakkor már azt az előterjesztést sem támogatták az ellenzéki képviselők, ami lehetővé tenné, hogy a körmendi Piaccsarnok teljes egészében pályázati forrásból, hitelfelvétel nélkül épüljön meg a körmendi és Körmend környéki emberek legnagyobb megelégedésére.

Érthetetlen, hogy képviselők, akiknek elméletileg Körmend fejlődésének előmozdítása a célja, miként mondhatnak nemet egy olyan fejlesztésre, mely nem csak helyi vállalkozóknak és a piacra kilátogatóknak jelenthetne előrelépést, de a helyi gazdasági életre is pozitív hatással lenne. Különösen úgy, hogy mindezt egyetlen forint önkormányzati forrás nélkül lehetne megvalósítani.

Látható tehát, hogy a Változás a Városért Egyesület képviselői nem Körmendért és az itt élőkért kívánnak dolgozni, hanem kizárólag személyes bosszúvágyukat szeretnék kielégíteni képviselőként.

Körmend, 2019. december 21.

Fidesz Körmendi Szervezete

Szerző: 
Fidesz körmendi szervezete