Hibaüzenet

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? require_once() függvényben (/home/zollerkm/public_html/fideszkmd.hu/includes/module.inc 341 sor).

Csak a szokásos: Bana Tibor más tollával ékeskedik

A körmendi jobb oldal emlékezteti Bana Tibort, hogy Körmend város vezetése céljaként jelölte meg az őszi választásokon a Bartók Béla lakótelep rozsdafoltjának számító 5-ös tömb felújítását és környezete rendbetételét.

Véleményünk szerint, tehát Bana Tibor „független” képviselő „más tollával ékeskedik”, amikor a lakótömb renoválásának felcsillanó lehetőségéről, mint saját eredményéről beszél.

Az ellenzéki politikus szerdai facebook posztjában egy utolsóként megmaradt társával látható a fotón a felújításra szoruló épület előtt, amely egyébként vélhetően egy korábbi választáshoz kapcsolódó látogatást örökít meg, ezzel is azt mutatva, hogy Bana Tibor ritka vendég Körmenden. Az általa szeretettként emlegetett város erőfeszítést, tájékozódást nem, csupán egy bejegyzést érdemel.

A Fidesz helyi szervezete egyébként már több alkalommal felszólította az ex-Jobbikos képviselőt hasonló ügyekben, hogy „gyakoroljon végre önkritikát”.

(Fidesz Körmendi Szervezete)

Fotó: Bana Tibor Facebook oldala

Szerző: 
Fidesz körmendi szervezete