Hibaüzenet

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? require_once() függvényben (/home/zollerkm/public_html/fideszkmd.hu/includes/module.inc 341 sor).

Mások tollával ékeskedve...

Döbbenettel szemlélik sokan Bana Tibor fontoskodó ámokfutását a Vas megyei határátkelőhelyek között.

Bana azt a látszatot kelti, mintha az ő érdeme lenne a határmentén élők ausztriai munkába járását segítő intézkedések, könnyítések végig vitele. Mintha az ő kapcsolati tőkéjének, naprakész utánajárásának gyümölcse lenne az alsószölnöki, a szentpéterfai, a magyarszombatfai, a kétvölgyi határátkelő pontokon való átjutás könnyítése. Mintha partvonalról küldött üzeneteinek komoly hatása lenne bármire is. Míg külügyminiszter Úrral való egyeztetésre hivatkozik, addig Szijjártó Péter egyértelműen mondja ki, hogy ő a határmenti választókerületek megválasztott képviselőivel egyeztet folyamatosan.

Van, aki csendes alázattal dolgozik a határ mentén élők napi gondjaiért, míg más posztokkal, kamerák előtt ripacskodva próbálja mindenáron magára felhívni a figyelmet. De miért is csodálkozunk a politikai identitászavarban szenvedő egykori kávéfőző fiú ezúttal sem túl stílusos viselkedésén? Aki egykori jobbikosként most Ungár és Gyurcsány tányérjából várja karriermorzsáit. A kormány intézkedéseit úgy tünteti fel, mintha az ő érdeme lenne, de közben azért tüntetést szervez, hogy újra a figyelem középpontjába kerüljön, mert meg kell felelnie azoknak, akiknek egyszer talán majd főzheti a kávét...

Szerző: 
fideszkmd.hu