Hibaüzenet

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? require_once() függvényben (/home/zollerkm/public_html/fideszkmd.hu/includes/module.inc 341 sor).

MTE

Szomszédvári rangadó Bebes István szemével

Bebes István, Körmend Város polgármestere, a csapat egykori centere is kiemelt figyelmet szentel a ma este 18 órától Zalaegerszegen megrendezésre kerülő szomszédvári rangadónak.

Egy ZTE-MTE örökrangadó az, amely kiemelkedik a magyar sportéletből. Ez az a rangadó, mely mindig fantasztikus hangulatot hoz.

Bebes István is komoly várakozásokkal tekint a derbi elé:

Este Zalaegerszegen lép a pályára az Egis Körmend csapata. Ezek azok a mérkőzések, amikor nem az számít, hogy melyik csapat hol áll a tabellán, hanem, hogy ki miként tudja magát felpörgetni ezekre a különleges hangulatú összecsapásokra. Idén viszont mindkét együttes a tabella elején foglal helyet, így különösen kiélezett találkozóra van kilátás. A héten történtek olyan dolgok, amik miatt változások történtek a keretünkben. A csapat vezetőségének meg kellett hoznia olyan döntéseket, amik nélkül veszélybe kerülhetett volna a csapat egysége és a kohéziója. Többször említettem már, hogy a csapatunk fő fegyvere az összetartás és az a közösségi erő, amely nélkül talán már nem is létezhetne a körmendi kosárlabda. Vannak olyanok, akik szerint ezek pusztán nagy szavak, üres frázisok. Vannak, akik a legkisebb problémából is hatalmasat képesek generálni, és minden alkalmat megragadnak arra, hogy a szakmai stábnak, vagy éppen a csapat vezetőségének a fejét követeljék. Én tiszteletben tartom mindenki véleményét, hiszen nem gondolkodhatunk egyformán, nem lehet mindenről ugyanaz a véleményünk. Ugyanakkor arra kérném Őket is, hogy bízzanak a stáb szakértelmében, bízzanak abban, hogy mikor kinek szavaznak bizalmat és, hogy ki mennyi játéklehetőséget kap, hiszen ők azok, akik nap, mint nap együtt dolgoznak a játékosokkal. Ők tudják és ismerik a játékosok képességeit és azt, hogy ki az, aki készen áll arra, hogy komoly mérkőzéseken is meghatározó szerepet kapjon. Nagyon kemény hetek előtt áll a klub és, ha valamikor, akkor ilyenkor aztán tényleg szükség van az általam oly gyakran hangoztatott összefogásra. Még akkor is, ha egyesek szerint ennek nincs jelentősége. Estére mindenkinek jó és sportszerű szurkolást kívánok! Hajrá Körmend!

Tags: 

Bebes István: Ismét szükség lesz a szurkolókra!

Történelmi jelentőségű mérkőzésen lép ma pályára az Egis Körmend csapata. Egy nagyon komoly játékerőt képviselő francia csapat érkezik ma hozzánk a Kossuth Lajos utcába. A tét pedig nem kisebb, mint, hogy két mérkőzésen melyik csapat jut a legjobb 8 közé a nemzetközi kupában. A sorsolás után sokan mondták, hogy nem mi vagyunk a párharc favoritjai, és, hogy nem sok esélyünk van a továbbjutásra. Lehet, hogy igazuk van, de ne felejtsük el, hogy hányszor borítottuk már a papírformát a klub története során. Többször bebizonyítottuk már, hogy nem csak az számít, hogy ki milyen erős játékosokat küld fel a pályára, hogy ki mekkora költségvetéssel rendelkezik, vagy éppen milyen háttérrel dolgozhat, hanem, hogy milyen erős közösségi összefogás van egy csapat mögött. Ellenfelünk költségvetése körülbelül tízszerese a miénknek, mégis biztos vagyok abban, hogy azzal az összefogással, ami Körmendet jellemzi képesek vagyunk ezt a különbséget csökkenteni, vagy éppen teljesen eltüntetni. Ne feledjük, hogy utolsó, még talpon álló csapatként mi már nem csak egy várost, hanem egy egész országot, egy egész nemzetet képviselünk Európában. Legyen ismét telt ház, legyen ismét fergeteges hangulat, és mutassuk meg a kétkedőknek, hogy Körmend nem adja könnyen magát! Hajrá Körmend!

Tags: 

Döntött a Képviselő Testület a 2015. évi támogatásokról

Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az általa kiírt pályázati felhívásra beérkezett kulturális, sport és szociális célzatú támogatási igényeket megismerve, a beérkezett pályázatokat, valamint a kiemelt közösségeket - a Társadalmi és Ifjúsági Ügyek Bizottsága javaslatát is figyelembe véve – a mellékelt táblázatban foglaltak szerint részesíti támogatásban. Döntését a 2015. április 29-i testületi ülésen hozta meg.

Tags: 

Momcsilo Latinovics magyar állampolgár lett

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a mai napon az Egis Körmend játékosa, Momcsilo Latinovics a körmendi városházán letette az állampolgársági esküt, így megkapta a a magyar állampolgárságot. A felkészülési mérkőzéseken ígéretes teljesítményt nyújtó kosaras a következőkben már nem idegenlégiósként, hanem magyar játékosként állhat a klub rendelkezésére.

Tags: 

Felavatták a sportcsarnokot

A Körmendi Sportcsarnok ünnepélyes átadása és további támogatási szerződés aláírása az Egis Gyógyszergyár Zrt.-vel

2014. november 8-án, az Egis Körmend – Falco-Trend Optika KC Szombathely férfi bajnoki kosárlabda mérkőzés előtt ünnepélyes keretek között avatták fel a 740 millió forintos beruházással (TAO és állami forrásból) kibővített és korszerűsített körmendi sportcsarnokot.

Tags: 

Oldalak