Hibaüzenet

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? require_once() függvényben (/home/zollerkm/public_html/fideszkmd.hu/includes/module.inc 341 sor).

Mások tollával ékeskedve...

Döbbenettel szemlélik sokan Bana Tibor fontoskodó ámokfutását a Vas megyei határátkelőhelyek között.

Bana azt a látszatot kelti, mintha az ő érdeme lenne a határmentén élők ausztriai munkába járását segítő intézkedések, könnyítések végig vitele. Mintha az ő kapcsolati tőkéjének, naprakész utánajárásának gyümölcse lenne az alsószölnöki, a szentpéterfai, a magyarszombatfai, a kétvölgyi határátkelő pontokon való átjutás könnyítése. Mintha partvonalról küldött üzeneteinek komoly hatása lenne bármire is. Míg külügyminiszter Úrral való egyeztetésre hivatkozik, addig Szijjártó Péter egyértelműen mondja ki, hogy ő a határmenti választókerületek megválasztott képviselőivel egyeztet folyamatosan.

Csak a szokásos: Bana Tibor más tollával ékeskedik

A körmendi jobb oldal emlékezteti Bana Tibort, hogy Körmend város vezetése céljaként jelölte meg az őszi választásokon a Bartók Béla lakótelep rozsdafoltjának számító 5-ös tömb felújítását és környezete rendbetételét.

Véleményünk szerint, tehát Bana Tibor „független” képviselő „más tollával ékeskedik”, amikor a lakótömb renoválásának felcsillanó lehetőségéről, mint saját eredményéről beszél.

A Fidesz-KDNP körmendi képviselőcsoportja segít a járvány elleni védekezésben

Dr. Szabó Barna (Fidesz-KDNP) képviselő javaslatára a Fidesz körmendi önkormányzati képviselőcsoportjának tagja minden hónapban felajánlják tiszteletdíjuk felét a koronavírus-járvány elleni védekezéshez, egészen addig, amíg a veszélyhelyzet véget nem ér Magyarországon.
 
A Reménysugár Közhasznú Alapítványnak fizetik be minden hónapban az összeget, akik védőfelszereléseket, tisztítószereket és fertőtlenítőket vásárolhatnak az idős és rászoruló körmendieknek, háziorvosoknak, intézményeknek. A kezdeményezéshez csatlakozott Auer Miklós független képviselő is.

30 éves a Fidesz körmendi szervezete

Január 18-án, szombaton ünnepli 30. születésnapját a Fidesz körmendi szervezete. Isten éltesse az alapítókat, a tagokat, a szimpatizánsokat, az önkénteseket!

A Fidesz a Fiatal Demokraták Szövetségének a rövidítése.

A Fidesz körmendi szervezetének létrehozásában több, egymással baráti, ismerősi kapcsolatban álló fiatal vett tevékenyen részt, némi szombathelyi segítséggel (Takács Judit, Meláth Szilvia, Kovács Attila, Gérnyi József). Rövid időn belül, mintegy tucatnyian csatlakoztak hozzájuk.

Kimutatta a foga fehérjét a Változás a Városért Egyesület

Hetek óta heves viták övezik a városi Piaccsarnok megépítésének kérdését. Az ellenzéki Változás a Városért Egyesület képviselői folyamatosan a Piaccsarnok megépítése ellen szavaztak a testületi üléseken, arra hivatkozva, hogy a fejlesztésre szánt önkormányzati önerőt más fejlesztésekre kellene fordítania a város vezetésének. Nem törődve azzal a ténnyel, hogy az önkormányzat egyébként több, mint 100 millió forint elnyert pályázati forrással rendelkezik a fejlesztés megvalósítására.  Szlávik Csaba képviselő később kínos magyarázkodásba kezdett, miután szembesült azzal, hogy az emberek többsége támogatja egy a XXI. századi követelményeknek megfelelő új Piaccsarnok megépítését.  

A december 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen ugyanakkor már azt az előterjesztést sem támogatták az ellenzéki képviselők, ami lehetővé tenné, hogy a körmendi Piaccsarnok teljes egészében pályázati forrásból, hitelfelvétel nélkül épüljön meg a körmendi és Körmend környéki emberek legnagyobb megelégedésére.

Oldalak