Hibaüzenet

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? require_once() függvényben (/home/zollerkm/public_html/fideszkmd.hu/includes/module.inc 341 sor).

Választás

Az országgyűlési választások margójára

Tisztelt Körmendiek, Kedves Barátaim!

Engedjék meg, hogy először is köszönetet mondjak mindenkinek, aki április 8-án élt a demokratikus jogaival, és részt vett az országgyűlési választásokon! A kiemelkedően magas részvételi arány is azt bizonyítja, hogy a körmendieknek fontos, hogy döntésükkel hozzájáruljanak Magyarország és szűkebb otthonuk, Körmend jövőjének alakulásához. Köszönöm, hogy ismét bebizonyították, hogy a körmendiek, ha kell egy emberként sorakoznak fel akkor, ha a város és az ország jövője a tét! Köszönöm mindenkinek, aki szavazatával bizalmat szavazott politikai közösségünknek, és a biztonságra, a fejlődésre és a stabilitásra tette le a voksát!

A Fidesz körmendi szervezetének közleménye

Három hét van a 2018-as országgyűlési választásokig, javában dübörög a kampány, mindenki csatasorba állította a seregeit (már akinek van), és kezdetét vette a nagy licit háború. Azt már megszokhattuk az előző években itt Körmenden is, hogy az ellenzék politikai tevékenysége annyiban kimerül, hogy szakadatlanul ismételgetik, hogy minden, amit a kormányzó és az önkormányzatot vezető párt tesz az rossz, és pont. Vitának itt helye nincs kérem szépen. Bezzeg, ők, ha egyszer lehetőséget kapnának elérkezne Körmendre is a tejben-vajban úszó Kánaán.

V. Németh Zsolt körmendi lakossági fóruma Szájer Józseffel

Lakossági fórum

Helyszín:

Körmend - Kastély Színház - Batthyány Örökségközpont
Dr. Batthyány-Strattmann László utca 5.

Időpont:

2018. március 17., SZOMBAT - 17.30

Házigazda:

V. NÉMETH ZSOLT
államtitkár, a FIDESZ-KDNP jelöltje

Vendég:

Szájer József
európai parlamenti képviselő

Megkezdtük aktivistáinkkal az aláírások gyűjtését

Nekünk Magyarország az első! Megkezdtük aktivistáinkkal V. Németh Zsolt képviselő jelöltállításához támogató aláírások gyűjtését. A mai naptól várjuk a támogatásokat: Körmend, Rákóczi úti irodánkban, s a településeken jelenlévő aktivistánknál. Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!

Polgármesteri székfoglaló Körmenden

Fölényesen nyerte a polgármesteri viadalt a választásokon Bebes István. Az alakuló ülés kapcsán vázolta terveit az új ciklusra.

– - Munkás öt évet látok magam előtt – - jegyezte meg elöljáróban a régi-új városvezető, aki a helyhatósági választáson a négy polgármesterjelölt közül a Fidesz-KDNP színeiben 2 ezer 438 szavazattal, 62,77 százalékkal nyert a második, 20,15 százalékot elért Szlávik Csaba (független) előtt. Mit üzen ez az eredmény? – kérdeztük.

Oldalak